SALA DE BOULDER DEL CEC


HORARI: de 17 A 21:30 h de dilluns a divendres
c/St Pere Més Alt, 29, baixos. Barcelona

 

 

INFORMACIÓ DE L'ESCOLA JOVE D'ESCALADA

PROPERAMENT US PRESENTAREM LES ACTIVITATS DEL CURS 2015 -2016

 

 

   


  

NORMATIVA D’ÚS DEL ROCÒDROM DEL CEC

Presentació

La sala de boulder del CEC és un espai destinat a l’entrenament,  l’aprenentatge i  la pràctica de la iniciació a l’escalada. Està gestionat pel Centre Acadèmic d'Escalada (CADE) i compta amb l’assessorament i col·laboració de l’Escola de muntanya.   

Procediment per usar el rocòdrom

§  ús reservat als socis del CEC.

§  cal que deixeu el carnet de soci/a vigent a l’AAS. A l’entrega d’aquest heu de signar l’imprès de “Informació Consentida” específica pel rocòdrom.

§  no es permet l’entrada a menors de 18 anys.

§  la capacitat màxima del rocòdrom, en qualsevol moment, mai serà superior a les 20 persones. 

 

Normes generals 

§  sempre heu d’utilitzar calçat de peu de gat. No està permès cap altra tipus de calçat.

§  cal usar magnèsia en bola o en líquid, NO es pot usar magnèsia en pols.

§  eviteu trepitjar els matalassos amb calçat de carrer.

§  no es permet entrar menjar a la sala. Si entreu beguda haurà de ser en envasos de plàstic.

§  no és permès fer cap tipus de modificació dels plafons, les vies o les preses, ni de la sala en general.

§  l’espai disponible fa que els usuaris hagueu de compartir aquest de la manera més assenyada, respectuosa i educada possible.

§  us recomanem usar vestimenta adequada per tal d’evitar possibles lesions.

§  l’escalada, en cadascuna de les seves pràctiques i disciplines, és una activitat de risc, fins i tot l’efectuada en una estructura artificial destinada a l’aprenentatge, la pràctica de la iniciació a l’escalada i a l’entrenament. El CEC no es fa responsable de cap lesió que els usuaris del rocòdrom us pugueu produir com a conseqüència d’una caiguda, ja sigui fortuïta, resultat del moviment o trencament d’una presa, provocat per la presència d’altres escaladors o per qualsevol altra causa, o bé per no respectar aquestes normes i/o fer un mal ús de la instal·lació.

§  Qualsevol anomalia o desperfecte que es detecti, o qualsevol qüestió relacionada amb el rocòdrom (preses, vies, desperfectes, neteja, etc.), us preguem que la comuniqueu a l’AAS o bé per correu electrònic a: escola@cec.cat 

 


 

CENTRE ACADÈMIC D'ESCALADA (CAD'E)

Fundat l'any 1942                                                                        

El CADE té com a objectiu agrupar els/les escaladors/es de roca i gel i fomentar l'activitat alpinística d'alt nivell aplicant-hi el coneixement de les tècniques de seguretat en consonància amb els criteris establerts per la UIAA.

En aquest sentit la secció del CAD'E organitza periòdicament sortides col·lectives adreçades a aquells que practiquen habitualment les diferents modalitats de l'alpinisme i a tots els que, encara que estiguin recentment iniciats, tinguin una voluntat ferma d'assolir fites cada vegada més ambicioses. 

L'activitat hivernal sovint va acompanyada de la pràctica de l'esquí de muntanya, que és el mitjà més efectiu en les aproximacions que es fan damunt la neu tova.

Les modalitats d'escalada esportiva i escalada de bloc (boulder) són indispensables per a la millora del rendiment tècnic i físic en l'entrenament de l'alpinista. En alguns casos són una finalitat en si mateixa.